Päivä 54 oli siitä poikkeuksellinen päivä, että sitä mietittiin, suunniteltiin ja neuvoteltiin muutama viikko. Tämä ei ollutkaan ihan tavallinen työpäivä, vaan yksi osa projektini markkinointia. Tänään tehtävänä oli kuvata Delta Autossa mainosvideo, joka julkaistaan myöhemmin MunBlogissa ja somessa. Tämän päivän työkaverina oli Otto Nyström Herttoniemen Delta Autosta. Päivän titteliksi tuli käsikirjoittaja.

Herttoniemen Delta Auto - Helsinki

Herttoniemen Delta Auto – Helsinki

PÄIVÄNI KÄSIKIRJOITTAJANA

Tämän päivän kuvaukset eivät järjestyneet ihan päivässä, koska kyseessä on sen verran suuri yhteistyökuvio Delta Auton kanssa. Ensin neuvottelimme Delta Auton markkinointiasiantuntija Juha-Pekka Reissin kanssa kumpaakin osapuolta tyydyttävä sopimus, ja sitten tehtäväni oli kirjoittaa käsikirjoitus hyväksyttäväksi. Tässä tapauksessa käsikirjoitus oli kuitenkin vain spiikkiteksti, sillä mitään takaa-ajokohtauksia ei tässä videolla nähdä : )

Spiikin hyväksynnän jälkeen sovittiin kuvauspäivä, joka oli siis tänään keskiviikkona. Spiikkeriksi ja mainoskasvoksi tuli Delta Auton uusien autojen myyntivastaavana toimiva Otto Nyström, ja kuvauspaikkana Herttoniemen Delta Auto. Saavuin paikalle aamulla kello 10, ja vaikka Otto olikin pelimies, taisi kuvaukset hieman jännittää. Aikaa ei kuitenkaan tuhlattu, sillä ensimmäinen koekuvaus tehtiin melkein heti saavuttuani Herttoniemen myymälään. Lähinnä tässä testailtiin ääniä, kuvakulmia sun muuta, ja Otto muokkasi spiikkiä hänen suullensa sopivaksi.

Ei montaa ottoa tarvinnut ottaa kun saatiin purkkiin se mitä haluttiin. Vaikka tittelinä oli käsikirjoittaja, niin tässähän käytiin ensin vähän neuvotteua, sitten tehtiin kässäri (spiikkiteksti) ja hoidettiin kuvaus pienellä ohjaamisella. Seuraavaksi pitää vielä käsitellä video ja lisätä siihen jotakin extraa. Seuraavaksi se pitää julkaista ja markkinoida oikein. Katsotaan miten käy.

Tästä tuli tällä kertaa harvinaisen lyhyt teksti, mutta näillä mennään. Lisää näette kun video julkaistaan, joten kannattaa käydä tykkäämässä MunBlogin Facebook -sivuista. Videon julkaisu tapahtuu alustavan suunnitelman mukaan jo ensi viikolla.

Kiitos Delta Auto, Otto ja Juha-Pekka.

Delta Auton sivuille pääset klikkaamalla tästä.

Otto Nyström, Delta Auto

Otto Nyström, Delta Auto