Tämä työpäivä oli lähinnä kertausta siitä, mitä on tehty ja mitä vielä tullaan tekemään. VMP Varamiespalvelu oli projektini pääsponsori vuonna 2016, ja yhteyshenkilönäni oli toimitusjohtaja Juha Pesola. Tämä rento ja mukava toimari ei minua kauan konttorilla pitänyt, joten työpäivän jälkeen jäi aikaa muuhunkin. Tässä tuolloin kirjoittama blogiteksti vielä kertauksena.

Työpäivä 18 vietettiin VMP Varamiespalvelun Helsingin toimistolla tittelillä bloggaaja. Meidät vastaanotti toimialajohtaja Kai Karrenberg sekä erittäin kiltti, Konsta -niminen vahtikoira. Tästä siirryimme sanomaan huomenet muulle henkilökunnalle ja sen jälkeen kahville. Keskustelimme Kain kanssa miten projektini on edennyt, mitä erityisesti haluaisin tehdä ja mitä VMP voisi mahdollisesti järjestää. Sitten kello olikin jo niin paljon, että päivän pomomme, toimitusjohtaja Juha Pesola vapautui omasta palaveristaan.

Vahtikoira :)

Vahtikoira 🙂 – (kuvat Studio ihana)

Toimitusjohtajan suunnitelmana oli vain keskustella tulevasta, miettiä uusia ideoita, keskustella blogistani, kuulla tähän astisista kokemuksistani jne. Koska kyseessä on rento, fiksu ja huumorintajuinen toimari, keskustelut saattavat välillä harhautua ihan johonkin muualle kun MunBlogin asioihin : ) Kaikki oleellinen saatiin kuitenkin puhutuksi ja asioita mietittyä etiäpäin, joten Pesola päästi meidät nauttimaan aurinkoisesta Helsingistä. Työpäivän pituudeksi tuli siis vain vajaat kolmisen tuntia, joten jäi aikaa hengailla kaupungilla. Kävimme myös Aula-Työkodissa noutamassa Eliaksen tilaaman kaulakorun, ja siellä meille tarjottiin yllättäen lounas, joten kiitos vain Aula-Työkodille. Päivästämme Aula-Työkodista voi lukea täältä.

Tämän päivän blogikirjoitus jäi hieman lyhyeksi (pahoittelut), mutta VMP:n kanssa solmitun yhteistyökuvion ansiosta tulevaisuudessa tulee vielä monta pitkää tarinaa. Ja jos ei vielä ole tullut selville, niin VMP Varamiespalvelu on pääsponsorina projektissani, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että moni saaduista duunipaikoista on tullut heidän kautta.

Oletko työnantaja? Klikkaa tästä. Jos taas olet työnhakija, tai etsit mahdollisuuksia lisätuloihin, klikkaa tästä.

VMP:n sisääntuloaula Helsingissä

VMP:n sisääntuloaula Helsingissä

VMP Helsinki

VMP Helsinki – (kuvat Studio ihana)