Heinäkuu on ollut aika leppoisaa, vaikka ei yhtään täysin vapaata päivää ole ollut, ei edes viikonlopulla. Suuria juttuja on blogin ympärille tulossa näillä näkymin jo elokuussa, ja se on hieman vienyt aikaa. Samalla olen metsästänyt työpaikkoja vielä lisää.

Kesä on siis aika pitkälti mennyt tietokoneen ääressä ja puhelimessa, mutta on sentään muutamat kesäpäivätkin nautittu. Nyt heinäkuussa kun en tee duunikeikkaa, niin on ihan sama missä sitä itse on, kunhan on vain kone mukana. Elokuussa alkanee taas rumba, ja sitten se kestääkin aina vuoden loppuun saakka. Tällä hetkellä elo- ja syyskuu on täynnä, siitä eteenpäin löytynee vielä jonkin verran tilaa. Hyvin siis menee : ) Moni varmaan on huomannut, että 250 duunin tavoitetta laskettiin sataan. Syynä tähän oli yksinkertaisesti aika. Yhden duunipäivän tekemiseen menee helposti 14-16 tuntia matkoineen, ja sen lisäksi pitää vielä etsiä uusia duuneja. En alussa tajunnut laisinkaan, kuinka isotöinen homma tämä projekti on, mutta toisaalta en tajunnut sitäkään, kuinka hauskaa tämä on. Olen tavannut jo nyt satoja uusia ihmisiä, nähnyt kaikenlaisia ja kokoisia firmoja sekä luonut kontakteja monissa paikoissa. Vaikka koko projekti loppuisi heti tähän, olen silti onnellinen koetusta.. mutta ei se suinkaan lopu, koko loppuvuosi painetaan hommia, ja tammikuussa sitten otetaan mietintäloma. Näillä näkymin blogi saa jatkoa vuonna 2017, mutta hieman eri teemalla… siitä lisää myöhemmin.

Kiitos kaikille lukijoille, teitä on parhaimmillaan yli 5000 päivässä. Kiitos myös kaikille yrityksille, jotka ovat mahdollistaneet tämän projektin.

Kello on 21, joten ehdin julkaisemaan tämän blogin ja vastaamaan mailit ennen kymppiuutisia. Aamulla on aikainen herätys ja muutama tapaaminen, niin ehdin viikonlopulla näkemään vähän vanhoja kavereita.

Lämmitä kesää kaikille, ja duunia saa edelleen tarjota. Tulen mielelläni teillä päiväksi!

Tässä vähän kuvia kesäpäivästäni.

Piraijaparvi... en ärsyttäis : )

Piraijaparvi… en ärsyttäis : )

Mustekala

Mustekala

Onks se ahven? No eiiii

Onks se ahven? No eiiii

Well hello there..

Well hello there..

Nemoa etsimässä

Nemoa etsimässä

Sähköisä kaveri

Sähköisä kaveri

Sininen, pieni fisu... en muista nimeä

Sininen, ”pieni” fisu… en muista nimeä

OMG, HAI!

OMG, HAI!

Eikö se nenä kasva kun valehtelee?

Eikö se nenä kasva kun valehtelee?

Hehkuu

Hehkuu

Joustavan työelämän sankari - Super selviytyjät

Joustavan työelämän sankari – Super selviytyjät