Parin päivän päästä tulee täyteen 11 viikkoa projektin aloittamisesta, ja tänä aikana on tapahtunut todella paljon… olen saanut tuhansia yhteydenottoja, kyselyitä, tsemppiviestejä ja kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Vaikka etsin duunia pääkaupunkiseudulta, on Tampereen seudulta tarjottu sen verran vilkkaasti hommia, että yksi viikko projektistä työskennellään siellä 🙂 Yhteensä duunipaikkoja on nyt kasassa 160-170 kappaletta, eli vielä puuttuu hieman 250 duunin tavoitteesta. Olen jo kuitenkin erittäin tyytyväinen tähän määrään, ja haluakin kiittää kaikkia tulevia työnantajia siitä, että he ovat uskaltaneet lähteä mukaan tähän projektiin.

Ensimmäinen työpäivä on helmikuun alussa, ja siitä eteenpäin sitten hommia riittää koko vuodeksi – HUH! Aloitus piti olla jo tammikuussa, mutta tässä on ollut niin paljon muuttujia, että aloitusta oli pakko venyttää hieman. Myös viestien määrä on yllättänyt totaalisesti. Ehkä olisi pitänyt lähettää työpaikkatiedustelut pienemmissä erissä 🙂

Mutta nyt on blogi auki, ja viimeistään helmikuun alusta saakka tänne tuleekin uusia postauksia lähes päivittäin. Työnantajia, sponsoreita ja muuta paljastetaan pikkuhiljaa.

Mikäli olen missannut yhteydenottosi, olen erittäin pahoillani. Toivoisin että tällaisissa tapauksissa ottaisitte yhteyttä uudelleen. Viestimäärä on ollut niin suuri, että vahinkoja on saattanut tapahtua. Kätevin tapa ottaa yheyttä on tästä eteenpäin palautelomake, sillä näin saan heti tiedon millä asialla liikutte jne.