FACEBOOK -ARVONTOJEN SÄÄNNÖT 2017-2018

(Voittajien tiedot löytyy nettisivumme oikeasta reunasta. Vuoden 2016 voittajat löytyy sen vuoden blogista)

1. Arvonnan järjestäjä
Munblogi.fi / Juha
www.munblogi.fi

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua kilpailussa erikseen kerrottuna aikana kilpailussa kerrottavalla tavalla, joista yleisin on kommentoi tai tykkää julkaisusta. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista eikä Facebook -sivusta tykkäämistä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

3. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta

Palkinnon arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa järjestäjän toimesta kilpailussa kerrottuna tavalla ja ajankohtana. Voittajan nimi ja paikkakunta (jos tiedossa) julkaistaan Facebook -sivuillamme ja voittajan tulee ottaa yhteyttä ylläpitoon inboxilla, jotta palkinto voidaan toimittaa.

Vastauksia jotka saapuvat arvonnan jälkeen, ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esim. katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä tai puutteellisista tai lukukelvottomista vastauksista.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta Facebook-sivulla sekä omissa muissa medioissa.

4. Palkinnot

Arvonnan järjestäjä arpoo kaikkien osallistuneiden kesken sen palkinnon, joka kilpailussa on kerrottu. Poikkeustapauksissa pidämme oikeuden toimittaa myös vastaavan palkinnon, mikäli erityiset syyt tai lait sitä vaativat.

5. Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot

Palkintona arvottava tuote, palvelu tai lahjakortti toimitetaan arvonnan jälkeen erikseen sovitusti voittajalle. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi eikä luovuttaa eteenpäin.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa arvonnasta, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää tuote arpomatta.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne on kerrottu näissä ehdoissa. Osallistuja hyväksyy ehdot osallistumalla kilpailuun. Voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista ja veroista.

6. Markkinointilupa

Osallistujien tietoja ei kerätä millään tavalla, eli koska mitään tietoja ei kerätä ei niitä myöskään voida silloin käyttää markkinointiin tai luovuttaa kolmansille osapuolille. Ainoastaan voittajan tiedot poimitaan ja tallennetaan, mutta näitäkään tietoa ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

7. Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella ei voi ylittää palkinnon arvoa tai määrää. Kilpailuun osallistuvat ja palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

9. Kimppalotto

Kimppalotto ei ole varsinainen arvonta, sillä mahdollinen loton päävoitto jaetaan aina kaikkien kyseisestä kimppalottopostauksesta tykkääjien kesken. Jako koskee Eurojackpotin päävoittoa. Kimppalotoissa voitto on verovapaata tuloa, mutta mikäli verottaja tai laki toisin määrää, voittaja vastaa itse mahdollisesta voittoverosta. Arvonnan järjestäjällä on oikeus lahjoittaa 10-35% päävoitosta pois ennen kimppajakoa haluamaansa kohteeseen.