Viime viikolla suomalaiset menivät jälleen sekaisin, tai ainakin todella iso osa kansastamme. Syynä siihen oli alkanut MM-lätkä. Se, kuinka paljon juhlittavaa tulee olemaan, on vielä kysymysmerkki. Jos sama tahti jatkuu, niin ei ainakaan torilla tavata. Olen kuullut, että muutama televisio on jo saanut kyytiä ja uutta ollaan haettu Gigantista. En sitten tiedä johtuuko ylilyönti huonosta menestyksestä lätkässä vai vedonlyönnistä. Suomi ei ole ollut vielä se paras kohde lyödä vetoa ainakaan voiton puolesta.

Tänään arvosteluni liittyy lätkään ja urheiluun ylipäätänsä, sillä sain tehtäväksi arvostella Urheiluveikkaus nimisen nettipalvelun. Käydäänpäs nyt hieman läpi sitten sivua.

Ulkoisesti katsottuna sivu on ihan tätä päivää, ja fontit ovat trendien mukaan suurta, vaikka saisi ehkä olla vieläkin suuremmin. Sivustolle oli helppo tulla ja valikot ovat helposti nähtävillä. Sivusto liittyy urheiluun ja vedonlyöntiin, joten ehkä näkisin mielelläni sivun lookin värikkäänä ja urheilumaisena hienoine tilannekuvineen. Voisin ainakin kuvitella, että jengi viihtyisi sivustolla entistä enemmän, tai ainakin se olisi mukavampi silmälle.

Kuvakaappaus Urheiluveikkauksen kotisivuilta

Kuvakaappaus Urheiluveikkauksen kotisivuilta

Mikäli urheilu kiinnostaa, niin tältä sivustolta löydät artikkeleita futiksesta, lätkästä, tenniksestä, formuloista, painista ja vaikka mistä. Sivu on keskittynyt erityisesti jääkiekkoon ja jalkapalloon, eli kahteen maailman suosituimpiin lajeihin. Sisältö on urheiluihmiselle sopivaa, ja jos olet vielä vedonlyöjä tai tykkäät pelata erilaisia rahapelejä, tämä sivu on juuri sinun sivusi. Tai vaikka urheilu ei ole sinun juttusi, ei se estä tietenkään lyömästä vetoa tai pelaamaan uhkapelejä haluamassasi paikassa. Vinkit tähänkin löytyy sivustolta.

Vetoa pääsee lyömään ja rahapelejä pääsee pelaamaan kotimaisen Veikkauksen lisäksi useissa muissa paikoissa. Urheiluveikkaus esittelee kourallisen luotettavaksi todettuja ulkomailla toimivia nettikasinoita, joissa vedonlyönti ja pelaaminen on turvallista, helppoa ja hauskaa. Sivu kertoo myös aloitusbonukset suosittelemilleen sivustoille arvostelujen kera.

Itse tykkään enemmän moottoriurheilusta, en niinkään lätkästä tai futiksesta, sillä jostakin syystä en ole ikinä ollut minkään joukkueen intohimoinen fani. MUTTA… katson mielelläni mitä tahansa, vaikka pingistä jos olen lyönyt vetoa. Arvostelemani sivusto tarjoaa myös veikkausvihjeitä, jotka kannattaa lukea vaikka veikkaaminen olisikin sinulle jo tuttua.

Käy tutustumassa

Jos lyöt vetoa jostakin pelistä ja haluat seurata peliä ja jännittää voitatko, Urheiluveikkaus vie sinut myös live streamin maailmaan. Voit katsoa haluamasi matsit netistä, ja jos vielä innostut, voit katsoa missä kannattaa lyödä vetoa ja pistää rahoiksi. Tällä hetkellä jääkiekon liveseuranta on taatusti kysyttyä, joten käy tsekkaamassa sivuston linkit ja vinkit.

Penkkiurheilijoille sivusto tarjoaa puolestaan listat tulevista otteluista ja ajankohdista. Siitä voit sitten tsekata, haluatko lyödä vetoa samalla kun jännittää peliä.

Sivusto on tehty periaatteessa ihmisille, joilla urheilu ja vedonlyönti kulkee käsi kädessä. Mutta niin tai näin, kumpikin löytää sivustolta hyödyllistä tietoa ja neuvoa.

Nyt arvosteltu sivusto on hyvin selkeä, mutta jäin kaipaamaan vielä vähän enemmän sisältöä ja niitä massiivisia urheilu- ja pelikuvia korostamaan sivun teemaa. Nämä ovat siis vain minun mielipiteitäni joista voidaan olla montaa mieltä. Sivu kuitenkin oli hyvin selkeä ja helppokäyttöinen.

SUOSITTELEN! 4,1/5