Kaikki herkkusuut olisi varmasti halunnut tehdä tämän päivän testaukseni ja arvosteluni, sillä pääsin syömään pussillisen uutuuskarkkeja. Kyseessä oli Malacon (Cloetta Suomi Oy) valmistama TV Mix Örkit -niminen makeissekoitus. Pussi mainostaa jättikokoa, ja onhan pussilla painoa melkein puolisen kiloa. Kyllä tällä ainakin mahan saa täyteen.

Jos pidät makeista karkeista, örkit on sinulle

Pidän karkeista ja suklaasta, mutta syön niitä suhteellisen harvoin. Välillä voi mennä kuukausi tai pari etten syö karkkia laisinkaan. Pastilleja kyllä menee melkein päivittäin, mutta ei niistäkään ne kaikkein makeimmat.

No mutta miltä uutuusörkit sitten näyttää ja maistuu? Tulee äkkiseltään mieleen lapsuus, jolloin kioskilta käytiin ostamassa 50 pennillä vitosta, 80 pennillä ysiä jne. Jonnet ei tiedä yhtään mistä puhun, mutta hieman vanhemmat kyllä tietää. Punaisista karkeista tuli mieleen ne punaiset suht kovat karkkiautot lapsuudesta, kun taas valko-oransseista tulee mieleen ne sitkeät krokotiilit ja mustista tuli mieleen ne ne ne… ne joiden nimeä en muista. Mutta samapa se, nyt syödään örkkejä.

TV Mix Örkit

Ensivaikutelma on yöh, onpas makeata. Siis todella makeita. Jos tykkää supermakeista namuista, niin suosittelen syömään örkkejä. Mikäli vähän vähempi riittää, tämä ei ehkä ole oikea setti sinulle. Osa makeisista on vähän kumisen oloisia, joka tavallaan on kivaa, mutta ei nyt ihan suoranaisesti herkullista.

Pussi on edullinen, sisältöä on paljon ja makeutta riittää vaikka muille jakaa. Itselleni tämä oli kuitenkin ihan liian makeaa, eikä maku miellyttänyt ainakaan minua, eli tämä oli jonkin sortin pieni pettymys. Makeiset eivät siis missään tapauksessa olleet pahoja mutta… kyllä valmistajan muut TV Mixit ovat paljon parempia / ei niin makeita. Sama firma valmistaa myös Aakkosia sekä kaikkien tuntemaa Lauantai-pussia, joka on ollut muuten yksi suosikeistani lapsuudesta saakka. Mutta kuten mainittu, jos makeus on sinulle POP, ei muuta kun kauppaan hankkimaan oma örkki-pussi. Mutta jos vähempi makeus riittää, kaappaa mukaan vaikka Lauantai-pussi.

SUOSITTELEN! 2/5

Valmistajan muut makeiset löydät klikkaamalla tästä