Tänään arvostellaan Tokmannin verkkokauppa ja katsotaan miten tilaus tulee perille. Tokmannin verkkokauppa on minulle uusi tuttavuus, vaikka heidän myymälöissä olenkin asioinut. Jostakin syystä ei vain tule mieleen kyseistä verkkokauppaa, kun olen jotakin hankkimassa. Nyt tilanne on toinen, sillä tutustumisen jälkeen verkkokauppa tulee tutuksi. Suosittelen sinuakin tsekkaamaan mitä Tokmannin verkkokaupan valikoimista löytyy.

Tokmanni.fi

Tokmanni.fi

Tilaan verkkokaupoista ehkä 10-20 kertaa vuodessa jotakin, mutta normaalisti käyn asioimassa vielä kivijalkamyymälöissä. Verkkokauppaostoksistani yli puolet tulee ulkomailta, loput kotimaasta. Nyt teen tilauksen kotimaisesta Tokmannista.

Verkkokaupan valikoima yllätti minut, sillä täällä on koiranmakkaraa, puutarhakalusteita, porealtaita, grillejä, ruohonleikkureita, elektroniikkaa, kosmetiikkaa, terveystuotteita, leluja, astioita ja vaikka mitä. Tokmanni alensi myös juuri äsken 200 tuotteen hintaa, joten ostaminen on myös edullista.

Tuotteiden tilaaminen on helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi rekisteröitymistä. Valitsen tuotteiksi koiranmakkaraa, koska ne olivat alennuksessa ja sitä meillä kuluu paljon. Klikkaan makkarat ostoskoriin ja siirryn kassalle ilman turhaa kikkailua. Täytän nimeni, yhteystietoni, valitsen toimitustavan ja maksan. Maksutapoja on monia, myös lasku ja osamaksu on mahdollinen. Itse maksan pankkikortilla.

Maksaminenkin ostosten tekeminen ylipäätänsä oli poikkeuksellisen sujuvaa, ja tilausvahvistus saapui sähköpostiini saman tien maksun jälkeen. Tilasin tuotteet lähimpään pakettiautomaattiin, joten nyt jään odottamaan milloin lähetys saapuu.

Moni verkkokauppa voisi ottaa mallia siitä, miten helppoa asiointi voi olla ilman rekkauksia ja turhia kysymyksiä sekä klikkailua. Tulen vasrmasti jatkossakin käyttämään tätä verkkokauppaa. Painotan vielä helppoutta, sillä ostoskokemus oli yksi parhaista mitä olen verkkokaupoissa kokenut.

TILAUS SAAPUU

Tilauksesta on nyt mennyt kaksi arkipäivää ja viikonloppu. Maanantaina tuli puhelimeeni viesti, että paketti on noudettavissa pakettiautomaatista. Tilaus saapui siis kolmantena arkipäivänä, eli olen tyytyväinen myös toimitusnopeuteen. Toki olisi aina parempi, jos tilaat vaikka ennen kello 12 ja paketti on seuraavana päivänä perillä… mutta tämä toimitusaika voittaa monet, monet muut verkkokaupat. Hyvä hyvä.

Lähetys saapui

Tässä verkkokaupassa oli ymmärretty se, että tilaajalta ei tarvitse kysyä veljen kissan kaiman siskon nimeä, harrastuksia, mailiosoitteen vahvistuksen vahvistusta sun muuta, vaan tilata voi ihan ilman rekisteröitymistä ilman turhia painalluksia. Se nopeus ja helppous on monesti kaiken a ja o, sillä itse vaihdan kauppaa, jos tilaaminen on liian vaikeaa tai hidasta. Näin on tapahtunut mm. tietokonetta ostaessa.

Koiralle herkkuja

Koiralle herkkuja

Vaikka Tokmannin verkkokauppa yllätti monella tapaa, annan myös pienen miinuksen. Verkkokaupassa on paljon tuotteita, mutta kaikkia ei saa tilattua, vaan se vaatii kaupassa käyntiä. Ei sinänsä haittaa, mutta mielelläni en näkisi näitä ei tilattavia tuotteita verkkokaupassa laisinkaan.

SUOSITTELEN: 4/5

Tsekkaa Tokmannin verkkokaupan valikoima tästä.