Alkuvuodesta päämediat uutisoivat siitä, että Super-jäätelö tekee paluun kauppoihin. Tämä oli kiva uutinen, sillä muistan nämä jäätelöt lapsuudesta omina suosikkeina. Moni herkkujäätelö on poistunut jo keskuudestamme, tai sitten ne on muokattu liian äklöiksi. Nyt uutisesta on kulunut muutama kuukausi, ja tehtäväni on tänään maistella ja testailla miltä Super maistuu vuonna 2017.

Jäätelöpuikkoja tuli pakastimeeni kolme kappaletta, enkä ehtinyt edes kuvaamaan niitä kun jo olin ensimmäisen kimpussa. Oikeastaan unohdin kuvaamisen siinä kohtaa, kun suklaanhimo jo vei. No, eipä hätää, ei kuvaamiseen tarvita kun yksi puikko, ja näitä on vielä kaksi : )

Muistatko vielä Superin?

Ensimmäinen haukku Superista vei minut vuosien taakse, eli tunne oli hyvin tuttu. Muistin, että Superin suklaassa on vaniljasisus, mutta se olikin kokonaan suklaata. Muistin siis väärin. Maku oli kuitenkin erittäin tuttu, ja puikon muoto hieman hymyilyttää.

Vuonna nappi makuja oli neljä: toffee, mansikka, laku ja suklaa. Vuonna 2017 makuina on suklaa ja laku. Lakua ei tänään testata, nyt on huulilla vain suklaa. Ehkä seuraavassa testissä on sitten laku.

Superin maku ei siis pettänyt, mutta makeanhimo ei ole enää ihan samaa tasoa kun muksuna, joten sen vuoksi arvosanaksi ei tule paras mahdollinen. Mutta voin vakuuttaa, että kun tekee mieli jäätelöä ja suklaata, Super on siihen aika varmasti paras vaihtoehto. Ja jos vielä tykkäät makeasta, niin ihan nappivalinta.

Rapea suklaakuori kruunaa kaiken

Tsekkaa Pingviinin kaikki jädet klikkaamalla tästä.

Tässä vielä pari mainosvideota vuosien takaa. Pian jäätelökesä 2017 on täällä. UU BEIBE AU!

SUOSITTELEN! 4,3/5